Brugge - Knokke - Antwerpen

Naar winkelmand

Coaching by Levi & Team

Mindset Voeding Beweging.

Get coached

Achieving your goals is our purpose

Het beste moment om de bewuste keuze richting een gezonde levensstijl te maken is nu. Patronen doorbreken, gezonde keuzes maken, ruimte creëren en prioriteiten stellen.

Onze missie is om jouw doelen te bereiken. Met intensieve begeleiding van ons coaching team, helpen we jouw lichaam en geest te transformeren tot de best mogelijke versie. Wij geven jou de handvaten, jij geeft een nieuwe invulling aan jouw levensstijl.

35250

Uur personal training

480

Transformaties

1250

Fitnessplannen op maat

5400

Uur online coaching

We take personal training to a whole new level

Elk individu, elk lichaam, elke achtergrond verdient een andere aanpak. Vanuit een holistische visie, zetten we in op educatie, training, voeding en mindset. We helpen je de grenzen van je comfortzone af te tasten, en richting resultaat te pushen. Instant keuzes, met langetermijnvoordelen.

Onze kernwaarden

 • Op maat
 • Resultaatgericht
 • Allround aanpak
Get coachedGet coached
Sfeerbeeld Coach Levi

Over Levi

Met een passie voor fysieke en mentale gezondheid, en een achtergrond als competitief bokser, startte Levi’s fitness journey. Zijn doel om persoonlijke en lichamelijke groei te maximaliseren, bracht hem bij bodybuilding. Intensieve trainingen, een sterke mindset, volledige toewijding en bewuste voedingskeuzes. Die ervaring zet hij om tot gerichte resultaten als personal coach.

Zijn gedrevenheid om individuen richting een gezondere levensstijl te pushen, vertaalde hij in theoretische kennis. Naast een bachelor in Sport & Bewegen, behaalde hij ook een master in Gezondheidsbevordering. Daarbovenop woonde hij internationale cursussen bij rond voeding, peak performance en gezondheidsgedrag.

Handtekening Coach Levi - Personal Coaching by Levi Debruyne
Sfeerbeeld Coach Levi
Image Coach Levi

Stop thinking
Start doing

Let’s work on a new you

Zet jij vandaag de eerste stap richting de beste versie van jezelf? Ben je bereid om de meest waardevolle investering waar te maken?

De weg richting jouw doelen, start hier. Ons team staat klaar om zich 100% toe te wijden aan jouw journey, nu jij nog. Samen werken we aan een traject om jouw hoogste potentieel te bereiken. Gestaag, maar duurzaam en doelgericht.

Get startedGet started

Transformaties

Coached by the team

Ons team ondersteunt honderden mensen in hun traject om een mentale en fysieke topconditie te bereiken. Met een enorme passie voor fitness en vakkennis, reiken we handvaten aan om die resultaten ook te behouden.

Ontdek alle transformatiesOntdek alle transformaties

Online programs

Pick the plan that suits your goals

Elke stap richting een actief en gezond leven, is een stap dichter richting jouw doelen. Onze fitness en meal plans zijn de ideale tools voor zelfstandige educatie en workouts. Vanuit onze focus op het individu, is elk plan gericht tot een specifieke doelgroep. No room for excuses, we’ll find one that suits you.

Get your planGet your plan
Sfeerbeeld Coach Levi
Meal plan get shredded - Personal Coaching by Levi Debruyne
Volg Coach Levi op Instagram - Personal Coaching by Levi Debruyne

Testimonials

Nog vragen? Stuur ons een bericht!

  MailTel.

  Plan jouw gratis kennismaking

  Get in touch

  Volg ons op sociale media voor je dagelijkse motivatie en inspirerende content. Let’s start your journey!